Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt este infiintata prin Legea 145/09.07.1998 si functioneaza de la 01.01.1999 ca unitate cu personalitate juridica in subordinea Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

    A.J.O.F.M. Neamt organizeaza, coordoneaza si realizeaza la nivel judetean activitatea de ocupare a fortei de munca, de formare profesionala si de protectie sociala a persoanelor neincadrate in munca. Elaboreaza studii si analize in domeniul ocuparii si formarii profesionale, face propuneri de imbunatatire a legislatiei din domeniu si actioneaza pentru sprijinirea mobilitatii fortei de munca si flexibilitatii functionale a pietei muncii.

    In vederea realizarii atributiilor ce-i revin, conform Legii 76 / 2002 modificata prin Legea 107 / 2004 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, AJOFM Neamt a infiintat si are in subordine trei agentii locale in Piatra Neamt (cu doua puncte de lucru in Bicaz si Poiana Teiului), Roman si Targu Neamt , precum si un Centru de Formare Profesionala in Piatra Neamt , cu filiale la Roman si Targu Neamt.

 
ORGANIZARE

© A.J.O.F.M. Neamt. Toate drepturile rezervate